Ga naar inhoud

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

NIMOEK

Nodeloos Ingewikkelde Machines voor Ontzettend Eenvoudige Klusjes. Dat is NIMOEK! ; ) Een super leuk project, dat klein of heel groot te maken is, van twee workshops in een groep tot twee weken in de hele school! Professor Mighty1 gaat met de leerlingen aan de slag om ingewikkelde uitvindingen te bedenken en te maken. Voor klusjes zoals een boterham smeren of sokken oprollen, maar dat bedenken de leerlingen natuurlijk zelf. En dan aan de slag met verbindingen, beweging, fantasie. Maken we het project groot? Dan komen er meerdere cultuurmakers mee zodat alles soepel verloopt. Bij NIMOEK is alles mogelijk: timmeren, zagen, kosteloos materiaal, katrollen, kettingreacties, werkende modellen, niet-werkende modellen, tentoonstelling, voorstelling, teambijeenkomst… De professor is er klaar voor! Voor de onderbouw is de combinatie te maken met de workshop ‘Het huis van de professor’.