Ga naar inhoud

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

Abstracte kunst van kosteloos materiaal

Wat is het? Is dit kunst? Wat zou de kunstenaar ermee bedoeld hebben? Is het vrolijk of droevig en waarom vind jij dat? Is het groot of klein, zwaar of licht en welke materialen zijn er eigenlijk gebruikt? Abstracte kunst is zeer geschikt om het creatief denkvermogen te activeren. In één kunstwerk kun je namelijk wel 20 verschillende dingen zien en die zijn allemaal goed! Niet één goed antwoord, maar juist heel veel mogelijke antwoorden. Nadat het creatief denken van de leerlingen is geprikkeld komen de materialen tevoorschijn. Van schroeven tot rolletjes, stukken pvc, draad, scharnieren, hout, karton, stokken, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel iets mee. En nu aan de slag om je eigen kunstwerk te maken!