Ga naar inhoud of footer

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

Demonteren

Hoe ziet een oude radio of laptop er van binnen uit en hoe is die eigenlijk in elkaar gezet? Wist jij dat er heel veel verschillende schroefkoppen zijn: tork, imbus, kruiskop, platte kop, …? En dan ook nog eens in heel veel verschillende maten! Voor elk schroefje heb je weer een ander gereedschap nodig. En die schroefjes moet je vaak ook nog eens heel goed zoeken, want blijkbaar vinden ze het in de fabriek leuk om de schroefjes te verstoppen. Maar als je de apparaten uiteindelijk uit elkaar krijgt wachten je fantastische ontdekkingen en verrassingen. Binnenin zitten dingen die je nog nooit hebt gezien met bijzondere vormen en kleuren. Ontzettend interessante manier om al onderzoekend met techniek bezig te zijn. En als je wilt kun je van alle gevonden onderdelen weer een nieuwe uitvinding of kunstwerk of misschien wel prachtige sierraden maken.