Ga naar inhoud

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

Kunstproject

Kunst- en cultuureducatie kan natuurlijk ook schoolbreed worden opgepakt met een kunstproject. Voor alle groepen, met een gezamenlijke opdracht afgestemd op leeftijd en niveau. Mighty 1 ontwikkelt zulke projecten in afstemming met de leerkrachten zodat het aansluit bij de doelstellingen van school en goed in te passen is in het lesprogramma. De lessen kunnen worden verzorgd door Mighty 1 of door de leerkrachten. In dat laatste geval worden de leerkrachten voorzien van alle input die ze nodig hebben om met plezier en vertrouwen het project aan te gaan. Zoals Powerpoints en ondersteunende video’s.

Elk school is anders, elk project is anders. Neem contact op om te kijken welke creatieve mogelijkheden er zijn voor jouw school.

In dit voorbeeld hebben we abstract, figuratieve kunst-objecten gemaakt aan de hand van het thema: Worden wat ik wil.