Ga naar inhoud

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

Fotografie - Anders kijken is anders zien

Leer anders kijken naar de wereld om je heen. Door bewust te kiezen voor een ander perspectief, een vervreemdend beeldkader of een bijzondere vlakverdeling laat jij in je foto’s een andere werkelijk zien. Kunstzinnig, abstract en verrassend.

Deze workshop begint met een kort stukje theorie over vlakverdeling en compositie, daarna ga je lekker aan de slag! Ook te boeken in combinatie met de workshop ‘Macrofotografie’