Ga naar inhoud

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

3D - Bouwen zonder verbindingsmateriaal

Het stimuleren van het creatiefdenkvermogen kan op veel verschillende manieren. Één van die manieren is het bekende te veranderen in iets onbekends, daardoor moeten de hersenen nieuwe, creative oplossingen verkennen om tot nieuwe oplossingen te komen. Bouwen zonder bekend verbindingsmateriaal is zo’n workshop.

Deze workshop is heel goed aan te passen aan het thema. Zoals bijvoorbeeld Inrichten van je eigen leefomgeving of Kerst (het nieuwe stalletje voor Jezus, het huis van de Kerstman).