Ga naar inhoud

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

Uitvindingen van kosteloos materiaal

Kosteloos materiaal is het! Als je maar genoeg (veel) hebt en vooral ook heel veel dingen die je normaal niet tegen komt op school. Met alleen wc-rolletjes en eierdozen kom je er niet : ) Zelf een uitvinding bedenken en maken kan heel makkelijk verbonden worden met het thema waar je in de klas mee bezig bent. Daarvoor hoeft alleen de opdrachtstelling te worden aangepast zodat het een betekenisvolle opdracht wordt. Dus wat wordt het? Een uitvinding voor een duurzame toekomst? Een hulpmiddel voor vluchtelingen? Een uitvinding voor over 20 jaar? of…?