Ga naar inhoud

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

Strandbeesten

De Haagse kunstenaar Theo Jansen maakt enorme beesten die zich op windkracht over het strand bewegen. Een prachtig ingenieus schouwspel! Deze beesten nemen wij als inspiratiebron voor ons project waarin we techniek koppelen met kunst, net zoals Theo dat doet. We leren van alles over verbindingen, bewegingen en techniek en maken ons eigen strandbeest met schroefjes, splitpennen, elastiek, ijzerdraad, hout, pvc, rolletjes, enz. De opdracht wordt gedifferentieerd aangeboden, in de onderbouw maken we een beest zonder bewegende delen, middenbouw minstens twee bewegende onderdelen en in de bovenbouw minimaal drie. Maar meer is natuurlijk geen enkel probleem!