Ga naar inhoud

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

Schilderen als Van Gogh

Samen kijken we naar hoe Vincent van Gogh schilderde en wat hij schilderde. En we ontdekken dat hij heel veel verschillende technieken had. Een aantal van die technieken gaan we zelf ook proberen. Op mini-schilderijtjes maken wij onze kunstwerkjes: onze eigen slaapkamer, (zonne-)bloemen en de sterrennacht of durven we de uitdaging aan en gaan we voor het zelfportret?