Ga naar inhoud

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

Muziekinstrumenten ontwerpen en bouwen

Tijdens de Muziekwerkplaats proberen de leerlingen in een aantal workshops een compleet nieuw, nog niet bestaand muziekinstrument te ontwerpen en ook al een stukje maken.
In dat proces kunnen de leerlingen bestaande muziekinstrumenten ontdekken en uitproberen. Met gereedschappen en (kosteloze)materialen een eigen instrument proberen te maken. En daarna een ontwerp op schaal uitwerken zodat het nieuwe instrument ook echt gemaakt zou kunnen worden.
Tijdens dit project doorlopen de leerlingen een proces van ontdekken, onderzoeken, experimenten, ontwikkelen, ontwerpen en presenteren. En bij alles stappen staat creativiteit natuurlijk voorop!