Ga naar inhoud

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

Mario Kart in real life

Mario Kart in real life is een happening! Op deze dag gaan de leerlingen een hele dag groepsdoorbrekend aan de slag om in teamverband eigen ‘karts’, verkeersborden en hindernissen te maken voor De Grote Race aan het eind van de dag. Waarin zij tegen elkaar strijden om De Grote Beker. Samenwerken, creativiteit, zelfsturend vermogen, techniek, het komt allemaal aan bod.