Ga naar inhoud

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

Fotografieworkshop voor leerkrachten

Wil je zelf aan de slag, maar weet je niet helemaal hoe of ben je wat onzeker? Geen probleem. Mighty1 verzorgt ook interactieve workshops waarin jezelf ervaart hoe je fotografie zelf kunt inzetten. Natuurlijk met inhoudelijke onderbouwing, maar laagdrempelig zodat je het daarna meteen zelf kunt inzetten. Informeer naar de mogelijkheden.