Ga naar inhoud

Over mij

Hoi, ik ben Martijn Van de Voort. Gedreven door mijn passie om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen. Ga ik altijd aan de slag met een flinke portie creativiteit en oprechte aandacht.

Elke keer met een frisse blik en zonder standaard oplossingen. Met jouw unieke waarden en doelen als uitgangspunt. In zowel onderwijs als bedrijfsleven met kinderen en volwassenen, dat houdt mij flexibel, creatief en leergierig.

Contact

Elkaar even spreken en leren kennen is de makkelijkste manier om erachter te komen of ik iets voor je kan betekenen.

Dus heb je een vraag, wil je zien wat ik voor jou kan doen of gewoon zin in koffie? Bel of mail gerust.

martijn@mighty1.nl
(+31) 6 33321229

Creatief denk lab

Interactief ontdekken en ervaren wat creatief denken is, wat je er allemaal mee kunt, hoe je het op heel verschillende manieren kunt inzetten en hoe ontzettend leuk en waardevol creatief denken is. Voor iedereen van 5 tot 105, leerlingen, leerkrachten, studenten, bejaarden, teams, enz. Uhm ja, ‘voor iedereen’ zei het eigenlijk al…
Een greep uit de mogelijke activiteiten: Help een rechercheur, creatief tikkertje, creatief met je pennenbakje, dit is een…